Ajuda’ns

LES FRANQUESES TAMBÉ DECIDEIX

       Amb data 5 de novembre es va constituir a les Franqueses del Vallès la Comissió Organitzadora de la Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya, que es farà el dia 13 de desembre.

      La iniciativa va sorgir de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall, que va plantejar la proposta a diverses entitats de cada un dels cinc pobles que componen el municipi (Corró d’Amunt, Corró d’Avall, Llerona, Marata i Bellavista), i finalment va convocar l’assemblea popular de la qual va sorgir la Comissió Organitzadora, estructurada en diverses subcomissions de treball:

—Coordinació i comunicació

—Campanya

—Logística i tresoreria

—Informàtica.

        La Comissió Organitzadora fa una crida a les persones que hi puguin estar interessades perquè col·laborin en l’organització de la consulta, bé per mitjà d’aportacions econòmiques per finançar la campanya (al compte corrent de la Caixa de Sabadell 2059 0240 51 8000152740), bé inscrivint-se com a voluntaris per formar part de les meses electorals el dia 13 de desembre.

         En aquests moments tenim una adreça de correu electrònic lesfranquesesdecideix@gmail.com, un bloc https://lesfranquesesdecideix.wordpress.com i també un grup al Facebook, i estem construint una pàgina web.

          Si us voleu posar en contacte amb nosaltres ho podeu fer per qualsevol dels mitjans esmentats, o per telèfon (Mercè: 615602330; Yolanda: 639017923).

 

La Consulta sobre la Independència no rep cap subvenció pública, però necessita recursos humans i econòmics.

 

Anuncis

4 responses

6 12 2009
Jordi

es pot votar per correu? perquè el dia 13 no hi seré

9 12 2009
lacivica

Al local que tenim de Corró d’Avall, a la plaça Gaudí, cantonada amb el carrer de Sant Antoni pots fer votació anticipada.

11 12 2009
lacivica

Jordi,
Si no pots exercir el vot el dia 13D, pot apropar-te al local de la Consulta de Corró d’Avall per dipositar el teu vot anticipat. Únicament hauràs de portar alguna identificació oficial (DNI, passaport, empadronament) que indiqui ets resident a les Franqueses del Vallès.

Per una qüestió de control d’identitat dels votants només es permeten vots físics (sobre oficial + butlleta oficial). Els preparatius i el controls de la Consulta s’han dissenyat amb el màxim rigor, per tal de donar exemple de la seriositat de les Consultes Populars.

11 12 2009
Oscar Navarra

Avui he anat a fer votació anticipada !
Només volia felicitar als companys organitzadors perqué
estant fent una feïna espléndida !
Gràcies i
Visca Catalunya lliure !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: